Over ons

Over ons

In onze webshop La Luna Bags presenteren wij met trots een mooie collectie handgemaakte tassen uit de La Mur Line. Alle tassen zijn met liefde ontworpen en gemaakt! Dit staat onder iedere tas in onze webshop.

En dat is nu precies onze missie! Iedere tas of het nu een shopper, handtas, clutch of een telefoontasje is, wordt met veel aandacht en liefde ontworpen en gemaakt in het mooie Barcelona Spanje. Wij hopen uiteraard dat onze tassen zullen worden gevonden door echte tassenliefhebbers en dat ze met liefde zullen worden gedragen!

Iedere collectie draagt een vrouwennaam en ook deze namen zijn met liefde uitgezocht! Onder iedere naam staan een aantal tassen, shoppers, handtassen, clutches en kleine gadgets als telefoontasjes, brillentasjes en portemonnees.

Onze tassen zijn gemaakt van mooie kwaliteitssstoffen in smaakvolle dessins en kleurencombinaties. Alle tassen in onze webshop zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Je kunt ermee naar de stad en naar je werk, naar de sportschool en naar het strand. Door de mooie vormgeving en lijnen van de tassen en de moderne print- en kleurencombinaties zijn onze tassen geschikt voor vrouwen van iedere leeftijd. Ga je op reis dan zijn onze tassen heel makkelijk mee te nemen in je reiskoffer omdat ze heel makkelijk zijn te vouwen.

Zoals je in de webshop kunt zien, staat iedere naam bijvoorbeeld Sophie voor een serie verschillende modellen tassen uitgevoerd in dezelfde print of kleur.

Zo is het mogelijk om meerdere tasssen in je favoriete print of kleur te kiezen.

Wij wensen je uiteraard heel veel plezier bij het uitzoeken van jouw favoriete tas(sen) en bij het dragen hiervan!

Met liefdevolle groet,

La Luna Bags

De La Mur Line. Met liefde ontworpen en gemaakt.

Ontvang toegang tot onze wholesale collectie. Vul eerst een geldige BTW nr. in en daarna jouw bedrijfsgegevens voor het aanmaken van een klantenaccount.